пʼятниця, 17 листопада 2017 р.

   
 15.11- За участю обласного методичного відділу освіти, у нашій бібліотеці було проведено засідання клубу за інтересами "Порадниця", за темою "Книги-ювіляри 2017р".
       Учасники засідання, презентували прочитані ними книги: "Чорна рада" П. Куліша (160р.), п’єса М. Старицького "Ой, не ходи ходи Грицю, та й на вечорниці" (130р.), Т. Шевченко "Кобзар" (110р.), Г. Квітка-Основ’яненко "Маруся" (185р.),  це тільки маленька частинка книг- ювілярів. Наші юні читачі, розповіли про них короткі відомості, їх сюжет, та головних героїв, змушуючи слухачів затамувавши подих, поринути у подорож, сторінками представлених ними книг. Адже у них переплетені теми: кохання та зради, історії, українських звичаїв та традицій, а також любов’ю до рідного краю. Особливу зворушливість присутніх, викликала поезія Л. Костенко "Очима ти сказав мені люблю" із ювілейної збірки "Сад нетанучих скульптур" (30 років). 
Презентовані, членством юних, допитливих і охочих порадників  книги, утворили  викладку книг обєднавши в собі три її формати: звичайну паперову, аудіо та електронну.
 Адже!!! Читати - це модно! Читати - це цікаво! Читати - це корисно! 
А формат?....! А формат - немає значення!!! Підтвердили девіз сучасної бібліотеки,  наші гості, залишивши свої побажання та враження, на листочках імітованого "дерева вражень", які їм було роздано, на початку засідання.

3 коментарі: